Ordförande har ordet #4 2016

Hej Alla hundvänner. 

Året går mot sitt slut och julen närmar sig med stormsteg, julmaten planeras och ljusen tänds i stugorna. Den första köldknäppen har varit här och snön har fallit så julkänslan kommer så smått men just nu är det barmark.

Jag vill summera detta året med ett par ord som jag vill att alla tar med sig in i nästa hundår.

Vår klubb har fått sig en skjuts framåt i rätt riktning efter mycket arbete från oss alla, vi börjar få en sammanhållning som vi skall fortsätta bygga på. Mycket kvarstår och det tar vi med oss in i 2017.

Styrelsen kommer att fortsätta att ta fram olika delmål som vi skall fokusera på under nästa år, dessa mål skall på olika sätt fokusera på sammanhållning, tillgänglighet och möjligheter för alla medlemmar. Det är viktigt att fokusera på våra tävlings ekipage och resultaten har visat sig under det gånga året men samtidigt måste vi också få med oss kommande ekipage som är på gång och vill börja tävla. Jag vill gratulera er alla som lyckats på tävlings planerna.

Medlemsantalet har också en positiv trend och detta är grunden för vår överlevnad. Vi jobbar med att få igång vår utbildningsverksamhet, två nya instruktörer är på gång just nu i skrivande stund. Vi höjer kompetensen på våra Agility instruktörer samt att vi tittar på att få fler föreläsningar som höjer kompetensen hos våra ekipage.

Arbete i vårt område runt stugan pågår också och mer kommer att göras nästa år, belysningen på mellanplanen, nya staket, förbättringar i stugan så som uppfräschning av köket. Vi håller också på med att undersöka om det är möjligt att sätta ett stort tält på mellanplanen under vintertid så vi kan erbjuda alla träningsgrupper och tränings ekipage inomhus träning när kylan och rusket kommer. Vi hade tänkt lösa detta redan i år men det ser ut som att den möjligheten inte går att genomföra utan att vi får fokusera på kommande vinter 2017. Här kommer vi att återkomma med mer information under nästa år. Den största anledningen att det inte blir förrän nästa år beror på bytet av våra värmepumpar som sker den 8 och 9 dec.

Som ni också kan se håller vi på med att snygga till entrén till klubbens område och här vill jag tacka vår nya hustomte Lennart som gör ett riktigt bra jobb. 

Sen vill jag också påminna alla att nominera till årsmötet, har ni förslag på medlemmar som kanske skulle vara villiga att sitta i styrelsen eller på annat sätt bidraga till klubbens utveckling så prata med vår valberedning, deras namn går att finna på vår hemsida.

Till slut vill jag önska er alla en God Jul och ett gott slut på 2016 och en god fortsättning på 2017.

Med vänlig hälsning
Thomas Pallin
Ordförande i LABK 

  • Skapad den .
  • Adress

    Lupinvägen 49a
    246 50 Löddeköpinge
  • Telefon

  • E-post

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

design & produktion: SL Development - Hemsidor, grafisk design oct annat