LaBKs poängsystem

  • Webbis

Från och med 1/6 -23 kommer ett poängsystem införas på Landskrona brukshundklubb. Poängsystemet kommer gynna klubb och medlemmar och bidra till nya kunskaper och kontakter. För att klubben ska kunna drivas framåt behövs alla medlemmars hjälp. 

Med detta poängsystem motiveras förhoppningsvis fler av klubbens medlemmar att hjälpa till samtidigt som de får en ersättning av klubben för sin insats. 
Det spelar ingen roll om du har stor erfarenhet eller är helt ny, alla kan bidra med något och alla behövs! 

När du som medlem (hel-/del-/familje-/ungdom) i Landskrona brukshundklubb hjälper till vid olika planerade evenemang, fixardagar, tävlingar etc. tar du med dig ditt poängkort som sedan fylls i av ansvarig. Inom två år från det att du börjat samla kan du utnyttja dina poäng

Antalet poäng du tjänar beror på hur många timmar du lägger ner. Tiden redovisas på det personliga poängkort och ska skrivas under av den som är ansvarig för aktiviteten och när aktiviteten sker.

Poäng:
En timma = 10 poäng och en poäng = 1 kr.
Ett helt event max 200 poäng

När det gäller t.ex. en tävling eller annat event så är det en summa på max 200 poäng. Det gäller då all förberedelse och planering, genomförandet av eventet samt eventuellt efterarbete. 

Poängkortet är personligt.

Fullt kort eller kort som önskas utnyttjas kontakta kassören. En förutsättning för att poäng ska räknas är att man vid intjänandet och utnyttjandet har ett giltigt medlemskap i klubben.

Exkluderat från poängsystemet är instruktörer och medhjälpare som håller kurser på klubben, det ger inte poäng inom detta system.
Egen träning, träningsgrupp, utbildning ger inte poäng. 
Poäng kan aldrig omsättas till pengar eller användas som betalning av medlemskap.

Du skriver själv ut poängkortet. Klicka på länken poängkort på hemsidan, öppna Exceldokumentet och skriv ut och ta med det till nästa tillfälle som du är och hjälper till i klubbens regi.

Ladda ner  spreadsheet Poängkort (46 KB) !

  • Skapad

Adress

Kontakt

  • E-post
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

design & produktion: Webkeeper - stick to content, we take care of the rest