Notice

Lack of access rights - File 'http:/www.labk.se/images/stories/artikelbilder/tack landskrona bk.jpg'

Brev från Borås BK

Hej Landskrona Bk!alt

Den 1-3 juni hade vi vårt klubbläger hos er. Vilken fantastisk klubb, fina planer, bra spårmarker (i terräng och med störningar som vi inte är så vana vid) och underbara promenadvägar. Vi samlades på fredagkvällen och grillade och på lördagmorgon startade träningen. Vi åkte med två grupper; bruks (spår) och lydnad. Tyvärr blev det inte tillräckligt med anmälningar i rally- och agility gruppen det här året.

Bruksgruppen startade med spår på förmiddagen och på eftermiddagen körde de uppletande och lydnad. Lydnadsgruppen arbetade med grupprespons och på söndag fm fick vi fantastisk fin hjälp från er duktiga instruktör Dennis Söderkvist.

På lördagkvällen tävlade vi i sällskapslekar och bara njöt i kvällssolen. När det var dags att åka hem kunde vi alla konstatera att vi haft en toppenhelg! Suverän träning, härligt umgänge fyllt med massor av glada skratt. Vi längtar alla efter nästa läger, men först ser vi framemot ett besök av er alla när ni kommer till vår klubb för ert läger i september. Vi har två stora planer, rallyskyltar, agilitybana, fina spårmarker (i terräng som ni kanske inte är så bortskämda med). Vi har kuperade sök- och uppletande rutor. Ja, vi hoppas att vi kan erbjuda er ett lika fint läger som vi fick hos er!

Ett stort tack till Chrisstel och Thomas som tagit så väl hand om oss! Tack till Dennis Söderkvist för alla träningstips vi fick med oss! Ett stort tack till er medlemmar som kom och hälsade på oss och ett tack till alla medlemmar i klubben för att ni lånade ut er klubb till oss en helg. Nu hälsar vi er alla välkomna till Borås!

Hälsningar Borås Bk
genom lägerkommittén Linda Rogberg & Maria Blom