Ordförande har ordet #1 2017

Hej Alla hundvänner.

Nytt år har startat för alla hundvänner och jag tackar för fortsatt förtroende, det blev ett år till på årsmötet som ordförande.

Jag vill börja med att skänka en tanke till vår kära vän Rolf Nilsson som tyvärr har lämnat oss med stor saknad och sorg. Rolf lade sitt liv för hundträning och att hjälpa andra med sina hundar. Jag tycker vi skall ta detta till klubben att just hjälpa varandra, den inställningen kan ge oss alla en god utveckling med våra hundar.  Livet är kort både för mänskligheten och för våra fyrbenta vänner därför gäller det att utnyttja tiden på ett rätt sett för att få ut så mycket som möjligt.


Under 2017 så fortsätter styrelsen att fokusera på samanhållning och trivsel, det är en viktig del i föreningslivet att vara med, hjälpas åt och ha respekt för varandra. Årsmötet visade att detta arbete skall fortsätta och det är glädjande för oss i styrelsen.

Vi har ett par nya utmaningar att ta tag i under året, specialsök är en växande gren inom SBK och här gäller det att mobilisera så vi hänger med. Mondioring är en annan ny tävlingsgren som 2017 blivit en gren i SBK. Man kan säga att det är en blandning mellan skydd och IPO lite lätt förklarat. Vi planerar en tävling under andra halvan av året och jag uppmanar alla att komma och se hur det går till. Det är viktigt att klubben går i spetsen för dessa nya tävlingsgrenar där vi visar att vi vill utveckla klubben och SBK:s nya grenar.

Vi har också tre par som skall deltaga i WM i Tyskland för Belgiska vallhundar i mondioring och Agility. Elin Björn och Per Åke Svensson i mondioring samt Per Åke Olsson i Agility. Det är med stor glädje vi önskar er lycka till.

Vi kommer att se om vi nu kan sända live tv i klubbstugan från olika arrangemang så som Agility VM, Mondioring VM, Bruks VM/SM mm, vi kommer att återkomma på hemsidan med dessa sändningar där vi har lite gott att äta och minglar tillsammans.

Jag vill också slå ett slag för vår röjardag på klubben som skall genomföras nu till våren (8/4). Ni ser datum och tid på hemsidan och vi hoppas att så många som möjligt kan hjälpa till att få puts på vår anläggning.

Till sist vill jag önska alla våra nya medlemmar välkomna till klubben. LABK ökar i medlemsantal och det visar att vi jobbar i rätt riktning.

Tack alla så ses vi på vår fina anläggning under året.

Med vänlig hälsning

Ordförande

Thomas Pallin

  • Skapad den .
  • Adress

    Lupinvägen 49a
    246 50 Löddeköpinge
  • Telefon

  • E-post

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

design & produktion: SL Development - Hemsidor, grafisk design oct annat